Oyunlar

The Finals’ın Tamamlaması 100 Saati Aşan Battle Pass’i Başları Ağrıtıyor Haber Keyfi

The Finals, çıkışı ile birlikte rekabetçi FPS türüne farklı bir rekabet getirdi. Her anlamda yenilikçi bir oyun olan The Finals’ın, günümüz oyun geleneklerine uygun içerikleri de var elbette. Bunların başında da, battle pass sistemi bulunuyor. Ücretsiz oyunlarda artık bir norm haline gelen bu sistem, The Finals oyuncularını bir nebze de olsa üzmüş durumda.

Oyunun subreddit’inde başlayan bir tartışma, battle pass’in epey zaman aldığı gerçeğini ortaya çıkarttı. 12 Mart’a kadar sürecek ilk sezonun battle pass’inde tam 96 seviye bulunuyor. Bu seviyelerin her biri için ortalama 1 saat harcıyorsunuz. Yani son seviyeye ulaşmak için 100 saat harcamanız gerekiyor.

  • Röportaj – THE FINALS’ın Geliştiricileriyle Konuştuk

Eğer bugün battle pass’i satın alırsanız, sezon bitmeden son seviyeye gelmek için her gün en az 2 saat The Finals oynamanız gerekcek.

Subreddit’teki başlığın altında da oyuncuların bu duruma olan isyanını görebiliyorsunuz. Özellikle benzer oyunlardaki battle pass sistemlerini kıyaslayan oyuncular, The Finals’ın diğerlerine göre çok daha fazla “grind” gerektirdiğini ifade ediyor. Oyuncular, Embark’tan ikinci sezon battle pass’i için düzenleme bekliyor.

Siz ne dersiniz?

Haber Keyfi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu