OyunlarTeknoloji

Dragon’s Dogma 2 Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu yıl içerisinde çıkması Dragon’s Dogma 2 yeni oynanış videosu ile karşımızda. IGN tarafından yayınlanan videoda, oyundaki farklı sınırları ve çok daha fazlasını görebiliyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Prince of Persia: The Lost Crown Oynanış Videosu Yayınlandı


Capcom firmasının bu yıl içerisinde çıkartmayı planladığı büyük oyunu Dragon’s Dogma 2, 22 Mart 2024 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Mayıs ayındaki PlayStation Showcase 2023 sırasında duyurulmuştu. RE Engine ile geliştirilen aksiyon-rol yapma oyununda, gizemli öteki dünya varlıkları olan Pawn’ların da bize katılmasıyla, Arisen isimli karakterimiz ile eşsiz bir macera bizi bekleyecek. Seçimlerin de işin içine girmesi ile karakterimizin görüntüsü, ekibimize kimin katıldığı ve daha pek çok konuda kararlar bize bağlı olacak.

Dragon’s Dogma 2 Yeni Oynanış Videosu

Zaman içerisinde yapılan pek çok tanıtım ile oyunun genel tablosu büyük ölçüde oluşmuş iken, IGN tarafından yeni oynanış videosu daha yayınlandı. Fighter, Sorcerer, Thief ve Warrior olmak üzere dört farklı mesleğinin yanı sıra, erken safhada bize sunulacak olan içerikleri de görme imkanımız oluyor.

Çatışma ve keşif ögeleri kapsamında Pawn’lar ile çatışmanın nasıl işlediğini ve her bir meslekteki özel becerilerin bazılarının yanı sıra sıradan düşmanlar ve Cyclops’lar ile girilen çatışmalar da ekranımıza geliyor. Bu noktada, mekana bağlı olarak düşmanlar ile yapacağımız çatışmaların da değişim göstereceğini söylemeden geçmeyelim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu