Teknoloji

Xbox Series S Tasarımlı Ekmek Kızartma Makinesi Satışa Sunuldu

İlk olarak geçtiğimiz sene karşımıza çıkan Xbox Series S tasarımlı ekmek kızartma makinesi, en nihayetinde satışa sunuldu. Şimdilik ülkemizde de satışa sunulup sunulmayacağı belli olmayan ürün ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Ocak 2024 Oyunları Duyuruldu


Xbox Series S Tasarımlı Ekmek Kızartma Makinesi Piyasadaki Yerini Aldı

Xbox Series X tasarımlı mini buzdolabı ile dikkatleri üzerine çekmiş olan Microsoft, şimdi de Xbox Series S tasarımlı bir tost makinesi ile karşımıza çıktı. Bu ürünün görüntüleri, esasen 2023 yılının Mart ayında XboxSquadFr tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım ile ortaya çıkmıştı. Halihazırda da Wario64 tarafından yapılan tespit sonucunda, Walmart’ta 39.99 Dolar fiyat etiketi ile satılmaya başlandı.

Tasarım olarak, oldukça kompakt tasarımı ile övgü toplayan Xbox Series S konsolu ile benzer görünüme sahip olsa da ürünün ekmeğinizi kızartmak için gerçekten isteyeceğiniz bir dizi özellik de içeriyor.

Altı kademeli kızartma, çıkarılabilir bir kırıntı tepsisi, LED geri sayım ve bir buz çözme düğmesi bulunan Xbox Series S tasarımlı ekmek kızartma makinesi, Xbox logosunu ekmeğinize basabilme özelliği ile de öne çıkıyor.

Son olarak, bu tost makinesinin Xbox ticari ürün serisinin ilki olacağı söylenmişti. Yani ileride markalı saklama kutuları, RGB fare altlıkları, erişte çorbası kaseleri ve daha pek çok şey görebiliriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu