Oyunlar

City of Heroes: Homecoming, NCSoft’un İznini Aldı! Haber Keyfi

Süper kahraman temalı bir MMO şu anda bile kulağa inanılmaz ilgi çekici geliyor. Fakat NCSoft, bu işi bundan neredeyse 20 yıl önce yapmayı başarmıştı. Eminim okuyucularımız arasında da City of Heroes deneyimlemiş olanlar vardır. Dönemine göre akılda kalıcı bir projeydi.

Lakin her şey NCSoft’un istediği gibi gitmedi. 11 yıl önce sunucuları kapatılan oyunu son yıllarda sadece topluluğu hayatta tutuyordu. City of Heroes: Homecoming isimli topluluk sunucusu, bir süredir NCSoft ile yürüttüğü konuşmalardan sonunda sonuç almayı başardı.

Evet, City of Heroes geri dönüyor! Ekipten gelen açıklamaya göre NCSoft, City of Heroes: Homecoming için yeşil ışık yakmış ve oyunun geliştirilmesine dahi -tabii belli sınırlamalar içerisinde- izin vermiş. Tamamen ücretsiz olmaya devam edecek proje, oyunculardan gelen destekler ile şekillenmeye devam edecek.

Şimdilik bu ortaklığın nasıl işleyeceğini tam olarak bilmiyoruz. Fakat geliştirici ekip, en azından şimdilik, hesaplarınızın güvende olduğunu söylüyor.

Bununla birlikte eğer oyunu açmak için Tequila ya da benzeri başlatıcılar kullanıyorsanız, yakın zamanda bu durumun değişeceğini belirtelim. Homecoming ekibi, yeşil ışık ile birlikte kendi başlatıcılarını geliştireceğini de açıkladı.

Haber Keyfi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu