TeknolojiYaşam Tarzı

Jack Black Minecraft Filmi Kadrosuna Katıldı

Vizyona girmesi beklenen Minecraft filmi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sensiz Olmaz, Hababam Rock, Günllü Kahraman ve King Kong ile tanıdığımız Jack Black Minecraft filmi kadrosuna dahil oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Death Stranding Filmi A24 İş Birliği ile Hazırlanıyor


Jack Black Minecraft Filmi Kadrosuna Katılan Yeni İsim Oldu

Warner Bros. şirketinin 2010 yılında düğmeye bastığı Minecraft filmi, zaman içerisinde pek çok kez ertelenmişti. 2023 yılı içerisinde yapılan duyuru ile  de 4 Nisan 2025 tarihinde vizyona gireceğini öğrendiğimiz film, büyük bir merakla bekleniyor. Hatırlayacağınız üzere başrol karakteri Steve için Jason Mamoa ile anlaşılmış ve bu da büyük tartışmaları beraberinde getirmişti. Şimdi de yeni duyuru ile Jack Black Minecraft filmi kadrosunda kendisine yer buldu.

Deadline sitesine yansıyan habere göre, Emma Myers, Danielle Brooks ve Sebastian Eugene sonrasında kadroya katılan ve animasyon filmlerine yabancı olmayan Black, Steve karakterini oynayacak. Bildiğiniz gibi Steve, Minecraft oyununda oyunculara ilk başta verilen karakter oluyor. Yani bir nevi, oyunun standart karakteri diyebiliriz.

Öte yandan, 2025 yılının Nisan ayında vizyona girmesi beklenen Minecraft filmi ile ilgili olarak çok az şey biliyoruz. Kurgusundan temasına, hikayesine kadar kafalarda pek çok soru işareti var. Ancak bu yıl içerisinde merak edilen detayları yavaş yavaş öğreneceğimizi tahmin ediyoruz. Gelişmeleri takipte olacağız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu